قیمت لوله گالوانیزه
انواع لوله ها
لوله ها انواع مختلفی دارند و به صورت کلی به دو دسته لوله های فلزی و غیرفلزی تقسیم می شوند.
لوله های غیرفلزی
لوله های غیرفلزی از موادی مانند شیشه، پلاستیک و... تولید می شوند.
لوله های فلزی
لوله های فلزی نیز از فولاد، آهن، آلومینیوم و... تولید می شوند.
هر یک از لوله های تولیدی مواد اولیه مختلفی دارند و به شکل های مختلفی تولید می شوند. انواع لوله ها شامل لوله مانیسمان (لوله بدون درز)، لوله درزدار، لوله گلخانه ای، لوله گالوانیزه و… می باشد. ما در این جا راجع به لوله گالوانیزه صحبت خواهیم کرد برای کسب اطلاعات بیشتر تا پایان همراه ما باشید.
روش تولید لوله گالوانیزه
روش غوطه ور سازی گرم یکی از روش های شایع تولید لوله گالوانیزه می باشد. برای انجام گالوانیزه ابتداء لوله چربی گیری می شود و زنگ آهن از روی سطح لوله پاک می شود. این کار باعث جذب بهتر فلز روی و بالا رفتن عملکرد گالوانیزاسیون می شود. بعد از چربی زدایی لوله را وارد محلول فلاکس می کنند، محلول فلاکس باعث جذب بهتر روی می شود. لوله ها پس از این مرحله وارد دستگاه گالوانیزه می شوند و در کوره های مخصوص به دمای 120 درجه سانتی گراد می رسند. پس از آن نیز لوله را در کوره خشک قرار می دهند. بعد از کوره خشک نوبت به ورود لوله به استخر فلز روی می رسد. لوله ها به مدت 1 دقیقه در دمای 450 درجه سانتی گراد قرار می گیرند. بعد از یک دقیقه فلز را از استخر خارج می کنند. پس از خروج لوله از استخر روی، فلز اضافی روی سطح داخلی و خارجی لوله به وسیله ی بخار و دمش هوا پاک می شود. برای جلوگیری از تشکیل آلیاژ لوله را سریع وارد آب سرد می کنند. در مرحله ی آخر لوله، دنده می شود و برای محافظت از دنده ها و شناسایی آن ها درپوش های پلاستیک روی لوله نصب می کنند. لوله های گالوانیزه شامل لوله گالوانیزه فولادی و لوله گالوانیزه آهنی می شوند. هر یک از این لوله ها ویژگی های مختلفی دارند. در ادامه راجع به هر یک از آن ها صحبت خواهیم کرد.
لوله گالوانیزه و انواع آن
در صنعت آهن آلات و تولید لوله برای افزایش مقاومت لوله در برابر خوردگی و زنگ زدگی لوله را گالوانیزه می کنند.
گالوانیزاسیون چیست؟
گالوانیزاسیون فرآیندی است که طی آن سطح لوله را با فلز روی و ترکیباتی از آهن می پوشانند، به این فرآیند گالوانیزاسیون می گویند.
در صنعت لوله سازی برای محافظت از لوله فولادی در برابر آسیب پذیری و خوردگی از پوشش فلز روی استفاده می کنند و به اصطلاح لوله را گالوانیزه می کنند. طول لوله های گالوانیزه تقریبا 6 متر می باشد.
لوله های گالوانیزه شامل اتصالاتی می باشند که چند نمونه از آن ها شامل برشن، کمربند و قفل می باشد.
لوله گالوانیزه فولادی
لوله های گالوانیزه فولادی معمولا برای تهویه و تخلیه فاضلاب مورد استفاده قرار می گیرند. لوله های گاوانیزه فولادی از جنس فولاد نرم می باشند. برای محافظت از لوله در برابر خوردگی، انواع اسیدها، زنگ زدگی و افزایش مقاومت لوله آن را وارد استخر روی می کنند که ورق فولادی تبدیل به ورق گالوانیزه فولادی شود.
قیمت لوله گالوانیزه
قیمت لوله گالوانیزه نسبت به سایر لوله ها کمی بالا می باشد، به همین دلیل در همه ی صنایع و فعالیت های مختلف از این لوله ها استفاده نمی کنند. قیمت لوله گالوانیزه با توجه به ویژگی هایی که دارند متغیر می باشد. قیمت لوله گالوانیزه به سایز، وزن و سایر ویژگی های لوله بستگی دارد. همه ی افرادی که قصد خرید لوله گالوانیزه را دارند می توانند این لوله ها را از مرکز فروش لوله گالوانیزه خریداری کنند. قیمت لوله گالوانیزه در فروش لوله گالوانیزه بسیار مناسب می باشد.
برچسب: ،